Scheurebe
Scheurebe
Scheurebe
Scheurebe
Scheurebe 2022

Weingut Thorle

Scheurebe 2022

€ 13,20

Scheurebe 2022

Producent
Weingut Thorle
Soort wijn
Wit
Wijnland
Duitsland , Rheinhessen
Druivenras
Scheurebe
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 13,20

Het Duitse druivenras Scheurebe is in 1916 ontwikkeld door Georg Scheu. Door Riesling te kruisen met Sylvaner ontstond een nieuw druivenras dat uitermate geschikt is voor de zandbodems in de Rheinhessen. Logisch dus dat Scheurebe met name in de Rheinhessen staat aangeplant. Zo ook bij Weingut Thörle, dat in het noorden van deze dynamische wijnregio ligt. 

De broers Christoph en Johannes maken een knisperende witte wijn van Scheurebe druiven die in hun wijngaarden worden geoogst. Het is een geurige witte wijn die een fijn aroma heeft van rijp wit fruit, verse bloemen en een vleugje mango. De smaak is lekker sappig en fris, bevat veel fruit en heeft een aangenaam bittertje in de spannende finale die lang en prettig blijft hangen. Het is een ideale witte wijn om te schenken bij een salade met gegrild grapefruit, garnalen met knoflook of een dorade uit de oven.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2025.

€ 13,20 per fles
Scheurebe

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top