Agrapart & fils

Frankrijk, Champagne

Agrapart & fils

Agrapart & fils

Net onder Epernay ligt de gemeente Avizé. Hier ligt het wijnhuis van Pascal Agrapart. Dit wijngoed werd door zijn grootvader opgericht en bezit ongeveer 10 hectare wijngaard in de Côtes de Blancs. Hieronder zitten ook een groot aantal percelen die de Grand-Cru of Premier-Cru status hebben. De druivenstokken staan aangeplant op een kalkhoudende ondergrond. In de wijngaarden wordt gewerkt met respect voor de natuur. In feite werkt Pascal biologisch alleen heeft hij de benodigde certificering nog niet aangevraagd.

Van uitsluitend druiven uit eigen wijngaarden maakt Pascal op ambachtelijke wijze zijn champagnes. Hij maakt gebruik van de op de druif aanwezige gistcellen om ze te laten vergisten. Na de gisting volgt een lange rijping, deels op eikenhouten vaten, waarbij de uitgegiste gistcellen in het vat achterblijven. Na de botteling volgt de traditionele tweede gisting op fles waardoor de Champagne zijn koolzuur krijgt. Pascal Agrapart maakt op deze klassieke wijze delicate Champagnes die worden bejubeld in de internationale vakpers!

Kaart Agrapart & fils

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top