La Cour des Dames Cabernet Sauvignon
La Cour des Dames Cabernet Sauvignon
La Cour des Dames Cabernet Sauvignon 2021

Badet-Clément

La Cour des Dames Cabernet Sauvignon 2021

€ 8,75

La Cour des Dames Cabernet Sauvignon 2021

Producent
Badet-Clément
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Languedoc
Druivenras
Cabernet Sauvignon
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 8,75

Badet-Clément is een wijnhuis in de Zuid-Franse wijnregio Languedoc dat in 1995 werd opgericht door Catherine en Laurent Delaunay. In de familie Delaunay wordt al vier generaties wijn gemaakt, voornamelijk in de Bourgogne. Catherine en Laurent hebben het wijnmakersvak echter in de Nieuwe Wereld geleerd en dan met name in Californië. Hier hebben zij hun passie voor de Cabernet Sauvignon gevonden.

Ondanks dat dit druivenras tegenwoordig wereldwijd populair is en op vele plekken staat aangeplant, is deze druif oorspronkelijk afkomstig uit de regio rondom de Gironde in het zuidwesten van Frankrijk. Cabernet Sauvignon staat bekend om zijn kracht, stevigheid en tannine. 

De druiven voor deze Cour des Dames Cabernet Sauvignon komen niet van eigen wijngaarden, maar van bevriende druiventelers uit verschillende plaatsen in de Languedoc. Na de vergisting blijft 10% van de wijn rijpen in kleine eikenhouten vaten.

Hierdoor heeft deze mooi rood gekleurde wijn een aangenaam fruitig aroma van rijp rood fruit met een subtiel vleugje eikenhout. De volle, sappige smaak is heerlijk rond, soepel en zacht. Een lekkere wijn om zo te drinken, bij een sappige biefstuk met frites of bij de barbecue.

Nu op dronk, te bewaren tot eind 2024.

€ 8,75 per fles
La Cour des Dames Cabernet Sauvignon

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top