Bodegas y Viñedos Ponce
Bodegas y Viñedos Ponce
Bodegas y Viñedos Ponce
Bodegas y Viñedos Ponce
Bodegas y Viñedos Ponce
Bodegas y Viñedos Ponce

Spanje, Castilla - La Mancha

Bodegas y Viñedos Ponce

Bodegas y Viñedos Ponce

In het zuidoosten van La Mancha, niet ver van Valencia, ligt Manchuela. Een relatief onbekend wijngebied dat wordt geroemd om haar rode wijnen die van het oude Spaanse druivenras Bobal worden gemaakt.

Een van de meest getalenteerde en gelauwerde wijnmakers van dit gebied is Juan Antonio Ponce. Al op zijn zeventiende studeerde hij af als oenoloog waarna hij een aantal jaren bij de legendarische wijnmaker Telmo Rodriguez in de leer ging. Inmiddels heeft hij zijn eigen Bodegas Ponce waar hij schitterende wijnen maakt.

De druiven voor Juan Antonio's wijnen zijn afkomstig uit eigen wijngaarden, zijn biologisch verbouwd en worden vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. De wijnen worden ongeklaard en ongefiltreerd gebotteld en het gebruik van sulfieten wordt tot een absoluut minimum beperkt. Op deze natuurlijke wijze maakt Juan Antonio pure, moderne en doordrinkbare wijnen die tot de absolute top van de streek gerekend mogen worden.

Kaart Bodegas y Viñedos Ponce

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top