Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon 2020

Cederberg

Cabernet Sauvignon 2020

€ 26,60

Cabernet Sauvignon 2020

Producent
Cederberg
Soort wijn
Rood
Wijnland
Zuid-Afrika , Cederberg
Druivenras
Cabernet Sauvignon
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 26,60

De wijngaarden van Cederberg Estate liggen een kleine 250 kilometer ten noorden van Kaapstad in het gelijknamige Cederberg gebergte. Met een ligging van ruim 1000 meter boven het zeeniveau zijn dit de hoogst gelegen wijngaarden van Zuid-Afrika. Dankzij deze hoge, beschutte ligging en het bijbehorende micro-klimaat zijn de omstandigheden hier welhaast perfect voor de productie van Cabernet Sauvignon druiven van hoge kwaliteit.

Van de allerbeste kwaliteit handgeplukte Cabernet Sauvignon druiven wordt deze karaktervolle rode wijn gemaakt. Na de oogst zijn de druiven vergist en hierna ruim vijftien maanden gerijpt in nieuwe en gebruikte vaten van Frans eikenhout.

Het is een prachtig donkerrood gekleurde wijn die intens geurt naar zwarte bessen, bramen en subtiel eikenhout. De geurige smaak is lekker levendig en fris. Heeft veel fruit, is aangenaam sappig en eindigt met een plezierige afdronk die lang blijft hangen.

Een heerlijke rode wijn om te schenken bij kogelbiefstuk met portsaus, een ouderwetse stoofschotel, Magret de Canard of een Goudse boerenkaas.

Nu op dronk, te bewaren tot medio 2026.

€ 26,60 per fles
Cabernet Sauvignon

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top