Malbec
Malbec
Malbec 2022

Conte Loredan Gasparini

Malbec 2022

€ 14,85

Malbec 2022

Producent
Conte Loredan Gasparini
Soort wijn
Rood
Wijnland
Italië , Veneto
Druivenras
Malbec
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 14,85

Het bekende druivenras Malbec komt oorspronkelijk uit het zuidwesten van Frankrijk. In de wijnregio Cahors, waar men liefkozend van Cot spreekt, staat dit druivenras al eeuwenlang aangeplant. Van hieruit heeft dit donkere druivenras zich verspreidt naar Bordeaux en vandaaruit weer naar vele andere plekken in de wereld. Met name naar Nieuwe-Wereld landen als de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland, Chili en natuurlijk Argentinië, waar het zelfs uitgegroeid is tot de nationale druif.

Wat weinigen weten is dat Malbec ook in Italië staat aangeplant. Met name in de Italiaanse wijnregio Veneto kom je het regelmatig tegen. In de wijngaarden van Conte Loredan Gasparini, een schitterend wijnhuis dat in de heuvels ten noordwesten van Venetië ligt, staan al ruim tachtig jaar Malbec wijnranken aangeplant. 

Van de hier met de hand geoogste druiven wordt deze fluweelrode wijn gemaakt die in zijn verleidelijke aroma veel geuren van bosvruchten heeft zitten. De smaak is lekker stevig en krachtig, heeft veel structuur, rijp fruit, voldoende finesse en eindigt met een spannende finale.

Een heerlijke rode wijn! Erg lekker bij eendenborst met kersensaus, gegrilde aubergines met tomaat en feta of een mooi stuk entrecote van de barbecue.

Licht gekoeld op zijn lekkers (+/- 15 à 16 graden). Indien gewenst te bewaren tot eind 2026.

€ 14,85 per fles
Malbec

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top