DMZ Sauvignon Blanc
DMZ Sauvignon Blanc
DMZ Sauvignon Blanc
DMZ Sauvignon Blanc 2022

De Morgenzon

DMZ Sauvignon Blanc 2022

€ 12,85

DMZ Sauvignon Blanc 2022

Producent
De Morgenzon
Soort wijn
Wit
Wijnland
Zuid-Afrika , Stellenbosch
Druivenras
Sauvignon Blanc
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 12,85

In de Lamberts Baai, aan de Westkaap van Zuid-Afrika, groeien de Sauvignon Blanc druiven voor deze witte wijn. Na de oogst zijn ze meteen geperst. Hierna werden de schillen van de druiven korte tijd geweekt in het druivensap. Tijdens deze zogenaamde "macération pelliculaire" krijgt het druivensap meer concentratie. Hierna is de most op lage temperatuur vergist om zo alle fruitaroma's en frisheid optimaal te behouden.

Het resultaat is deze DMZ Sauvignon, een typische Sauvignon Blanc uit de Nieuwe Wereld. Het is een verfrissende witte wijn die een uitbundig aroma heeft van groene paprika's en citrusfruit. De droge en frisse smaak is lekker sappig en heeft een geurige afdronk met pit.

Dit is een ideale wijn om zo te drinken! En een perfecte begeleider van een salade met warme geitenkaas, een Thaise groene curry met peultjes of pittige gamba's met knoflook.

Nu op dronk, te bewaren tot medio 2025.

€ 12,85 per fles
DMZ Sauvignon Blanc

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top