Mas Bres Stella
Mas Bres Stella
Mas Bres Stella
Mas Bres Stella 2022

Domaine de Gournier

Mas Bres Stella 2022

€ 10,50

Mas Bres Stella 2022

Producent
Domaine de Gournier
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Languedoc
Druivenras
Rolle, Pinot Gris, Riesling
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 10,50

Verrassende witte wijn uit de Cevennen. Gemaakt van Pinot Gris (10%), Riesling (40%) en Rolle (50%) druiven. Dit laatste druivenras is wellicht bekender in Italië, waar het Vermentino wordt genoemd. En hoewel al deze druiven van oudsher totaal niet in de Cevennen voorkomen, heeft wijnmaker Maurice Bardouin er een zeer geslaagde assemblage gemaakt. Enerzijds dankzij zijn vakmanschap en anderzijds dankzij de topkwaliteit biologisch geteelde druiven die hij op zijn Domaine de Gournier heeft geoogst.

Deze Mas Bres Stella is een aangename witte wijn. Hij geurt verleidelijk naar verse bloemen en rijp wit fruit. Hij is mooi droog en lekker fris van smaak. En heeft een subtiele kruidigheid in de prettige afdronk. 

Hierdoor is het een heerlijke witte wijn om als aperitief te schenken. Daarnaast is het een fraaie wijn om te schenken bij asperges met gamba's, forel en papillotte, een salade met rivierkreeftjes of een groentetaartje van filodeeg met lente-ui en geitenkaas.

Nu op dronk, indien gewenst te bewaren tot begin 2025.

€ 10,50 per fles
Mas Bres Stella

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top