Mas Bres Stella
Mas Bres Stella
Mas Bres Stella
Mas Bres Stella 2020

Domaine de Gournier

Mas Bres Stella 2020

8,95

Mas Bres Stella 2020

Producent
Domaine de Gournier
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Languedoc
Druivenras
Rolle, Pinot Gris, Riesling
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 8,95

Verrassende witte wijn uit de Cevennen. Gemaakt van Pinot Gris (10%), Riesling (40%) en Rolle (50%) druiven. Dit laatste druivenras is wellicht bekender in Italië, waar het Vermentino wordt genoemd. En hoewel al deze druiven van oudsher totaal niet in de Cevennen voorkomen, heeft wijnmaker Maurice Bardouin er een zeer geslaagde assemblage gemaakt. Enerzijds dankzij zijn vakmanschap en anderzijds dankzij de topkwaliteit biologisch geteelde druiven die hij op zijn Domaine de Gournier heeft geoogst.

Deze Mas Bres Stella is een aangename witte wijn. Hij geurt verleidelijk naar verse bloemen en rijp wit fruit. Hij is mooi droog en lekker fris van smaak. En heeft een subtiele kruidigheid in de prettige afdronk. 

Hierdoor is het een heerlijke witte wijn om als aperitief te schenken. Daarnaast is het een fraaie wijn om te schenken bij forel en papillotte, een salade met rivierkreeftjes of een groentetaartje van filodeeg met lente-ui en geitenkaas.

Nu op dronk, indien gewenst te bewaren tot begin 2023.

€ 8,95 per fles
Mas Bres Stella

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top