Chardonnay Dernière Cueillette
Chardonnay Dernière Cueillette
Chardonnay Dernière Cueillette
Chardonnay Dernière Cueillette 2022

Domaine de l'Arjolle

Chardonnay Dernière Cueillette 2022

€ 18,30

Chardonnay Dernière Cueillette 2022

Producent
Domaine de l'Arjolle
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Languedoc
Druivenras
Chardonnay
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 18,30

Bijzondere Chardonnay uit Zuid-Frankrijk. De voor deze wijn gebruikte druiven zijn met de hand geoogst van de oudste Chardonnay druivenstokken die er bij Domaine de l’Arjolle staan aangeplant. Na de oogst zijn de druiven meteen geperst en vergist. Hierna is de wijn ruim tien maanden gerijpt in kleine houten vaten van nieuw eikenhout. Tijdens deze rijping is de wijn voortdurend in contact met de gistcellen gebleven om hem nog meer complexiteit te geven. In de zomermaanden zijn de vaten zelfs drie maanden buiten gelegd om de wijn lichtjes te laten oxideren.

Het resultaat is verbluffend! Wat is dit een bijzondere witte wijn! Prachtig goudgeel van kleur; met een complex, noot-achtig aroma waarin onder andere mooie houttonen en overrijp geel fruit zitten. De stevige, krachtige smaak is mooi geurig en droog. De aanhoudende afdronk heeft een lange, frisse finale.

Een gastronomische witte wijn. Perfect om te schenken bij een traditionele cassoulet, gekonfijte eend of bij geurige Franse kazen als Comté, Beaufort of Reblochon.

Nu mooi op dronk, indien gewenst tot medio 2027 te bewaren.

€ 18,30 per fles
Chardonnay Dernière Cueillette

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top