Riesling Réserve
Riesling Réserve
Riesling Réserve
Riesling Réserve 2021

Domaine Fernand Engel

Riesling Réserve 2021

€ 13,50

Riesling Réserve 2021

Producent
Domaine Fernand Engel
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Elzas
Druivenras
Riesling
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 13,50

In het hart van de Elzas liggen de dorpjes Orschwiller en St. Hippolyte. Hier heeft Domaine Fernand Engel vier kleine percelen wijngaard liggen. Deze percelen hebben een klei- en kalkrijke bodem. Ze zijn beplant met Riesling druivenstokken die biologisch worden verbouwd. Van de hier geoogste druiven maakt eigenaar en wijnmaker Xavier Baril op traditionele wijze deze verleidelijke witte wijn.

Het is een fraai geurende witte wijn die een rijp en rijk Riesling aroma heeft. Hij heeft een volle en geurige smaak die aangenaam milddroog is. En die eindigt met een plezierige afdronk die lang en prettig blijft hangen.

Deze gastronomische witte wijn kan perfect geschonken worden bij gerechten met zuurkool. Zoals een traditionele Elzasser zuurkoolschotel of een Hollandse zuurkoolsoep. Ook is het een heerlijke witte wijn om te schenken bij wildpaté met cranberry compote, gekonfijte kwartelbout of een visterrine van zalm en kabeljauw. Daarnaast is het een ideale begeleider van asperges zoals een aspergesoep of plaattaart met asperges.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2025.

€ 13,50 per fles
Riesling Réserve

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top