Alsace
Alsace
Alsace
Alsace
Alsace 2022

Domaine Loew

Alsace 2022

€ 16,70

Alsace 2022

Producent
Domaine Loew
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Elzas
Druivenras
Muscat, Gewurztraminer, Riesling, Pinot Gris
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 16,70

De wijngaarden van Etienne Loew liggen in Westhoffen, in het noorden van de Elzas. De druivenstokken staan aangeplant op steile hellingen en worden biologisch-dynamisch verbouwd. Van zijn jongste druivenstokken maakt Etienne deze fraaie witte wijn. De gebruikte druivenrassen zijn Muscat, Gewurztraminer, Riesling en Pinot Gris. Deze worden eerst apart gevinifieerd en daarna tot deze delicate witte wijn geassembleerd.

Het is een verfijnd geurende witte wijn die in zijn aroma veel tonen van rijp wit en geel fruit heeft zitten met nuances van bloesem, muskaat en bloemen. De verleidelijke smaak is heerlijk vol en aromatisch, aangenaam fris en mild en eindigt met een lange en zachte finale. Een fraaie witte wijn om te schenken bij huisgemaakte groentetaart, zoetwatervis of Aziatische gerechten.

Nu op dronk, te bewaren tot medio 2025.

€ 16,70 per fles
Alsace

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top