Alsace
Alsace
Alsace 2019

Domaine Loew

Alsace 2019

14,85

Alsace 2019

Producent
Domaine Loew
Soort wijn
Wit
Wijnland
Frankrijk , Elzas
Druivenras
Muscat, Gewurztraminer, Riesling, Pinot Gris
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 14,85

De wijngaarden van Etienne Loew liggen in Westhoffen, in het noorden van de Elzas. De druivenstokken staan aangeplant op steile hellingen en worden biologisch-dynamisch verbouwd. Van zijn jongste druivenstokken maakt Etienne deze fraaie witte wijn. De gebruikte druivenrassen zijn Muscat, Gewurztraminer, Riesling en Pinot Gris. Deze worden eerst apart gevinifieerd en daarna tot deze delicate witte wijn geassembleerd.

Het is een verfijnd geurende witte wijn die in zijn aroma veel tonen van rijp wit en geel fruit heeft zitten met nuances van bloesem, muskaat en bloemen. De verleidelijke smaak is heerlijk vol en aromatisch, aangenaam fris en mild en eindigt met een lange en zachte finale. Een fraaie witte wijn om te schenken bij huisgemaakte groentetaart, zoetwatervis of Aziatische gerechten.

Nu op dronk, te bewaren tot begin 2023.

€ 14,85 per fles
Alsace

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top