Assyrtiko Wild Ferment
Assyrtiko Wild Ferment
Assyrtiko Wild Ferment
Assyrtiko Wild Ferment
Assyrtiko Wild Ferment 2020

Gaia Wines

Assyrtiko Wild Ferment 2020

28,95

Assyrtiko Wild Ferment 2020

Producent
Gaia Wines
Soort wijn
Wit
Wijnland
Griekenland , Santorini
Druivenras
Assyrtiko
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 28,95

Deze prachtige witte wijn wordt gemaakt op het Griekse eiland Santorini. Op een vulkanische ondergrond staan hier tachtig jaar oude Assyrtiko druiven aangeplant. Dankzij de hoge leeftijd van de druivenstokken, het zonnige klimaat en de hoge ligging van de wijngaard worden hier uiterst geconcentreerde druiven geplukt.

Deze druiven worden na de handmatige oogst meteen geperst en in kleine vaten gedaan van nieuw eikenhout en staal. Hierna doet de natuur haar werk en ontstaat er een spontane gisting. Dit betekent dat er gebruik gemaakt wordt van natuurlijke, op de druivenschil aanwezige gistcellen. Het resultaat is verbluffend!

Deze Assyrtiko Wild Ferment is een licht geel gekleurde wijn. Het intense aroma geurt aangenaam naar rijp fruit en fraai gedoseerd eikenhout. De complexe smaak is heerlijk vol, filmend, mineralig en rond. De aanhoudende afdronk is lekker fruitig en fris. Een bijzondere witte wijn die perfect geschonken kan worden bij een Griekse salade, gebakken zeebaars, gegrilde sardientjes of spanakopita.

Nu op dronk, te bewaren tot medio 2024.

€ 28,95 per fles
Assyrtiko Wild Ferment

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top