Assyrtiko Wild Ferment
Assyrtiko Wild Ferment
Assyrtiko Wild Ferment
Assyrtiko Wild Ferment
Assyrtiko Wild Ferment
Assyrtiko Wild Ferment 2022

Gaia Wines

Assyrtiko Wild Ferment 2022

€ 33,45

Assyrtiko Wild Ferment 2022

Producent
Gaia Wines
Soort wijn
Wit
Wijnland
Griekenland , Santorini
Druivenras
Assyrtiko
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 33,45

Deze prachtige witte wijn wordt gemaakt op het Griekse eiland Santorini. Op een vulkanische ondergrond staan hier tachtig jaar oude Assyrtiko wijnranken aangeplant. Dankzij de hoge leeftijd van de druivenstokken, het zonnige klimaat en de ideale ligging van de wijngaard worden hier uiterst geconcentreerde druiven geplukt.

Deze druiven worden na de handmatige oogst meteen geperst en in kleine vaten gedaan van eikenhout en staal. Hierna doet de natuur haar werk en ontstaat er een spontane gisting. Dit betekent dat er gebruik gemaakt wordt van natuurlijke, op de druivenschil aanwezige gistcellen. Het resultaat is verbluffend!

Deze Assyrtiko Wild Ferment is een licht geel gekleurde wijn. Het intense aroma geurt aangenaam naar rijp fruit en fraai gedoseerd eikenhout. De complexe smaak is heerlijk vol, filmend, mineralig en rond. De aanhoudende afdronk is lekker fruitig en fris. Een bijzondere witte wijn die perfect geschonken kan worden bij een Griekse salade, gebakken zeebaars, gegrilde sardientjes of spanakopita.

Nu op dronk, te bewaren tot medio 2026.

€ 33,45 per fles
Assyrtiko Wild Ferment

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top