Beaujolais le Ronsay
Beaujolais le Ronsay
Beaujolais le Ronsay
Beaujolais le Ronsay 2022

Jean-Paul Brun

Beaujolais le Ronsay 2022

€ 12,85

Beaujolais le Ronsay 2022

Producent
Jean-Paul Brun
Soort wijn
Rood
Wijnland
Frankrijk , Beaujolais
Druivenras
Gamay
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 12,85

Beaujolais in zijn zuiverste vorm, dat is deze Beaujolais le Ronsay van Jean-Paul Brun. Het schoolvoorbeeld van lichtvoetige rode Beaujolais. Dit is puur plezier in je glas!

Deze frivole rode wijn wordt gemaakt van Gamay Noir à Jus Blanc druiven. Dit is dé rode variëteit van Beaujolais, een regio die in het zuidelijk deel van Bourgogne ligt. Niet voor niets dus dat het een oud Bourgondisch druivenras is. Volgens de overlevering is de Gamay Noir à Jus Blanc druif vernoemd naar het dorp Gamay, dat vlakbij Saint-Aubin in de Côte d’Or ligt. 

Deze Beaujolais le Ronsay is prachtig paarsrood van kleur en barstensvol vers rood fruit. Het verleidelijke aroma bevat naast veel fruit ook nog wat aardse tonen. De soepele, sappige smaak heeft een aangenaam frisse afdronk. Licht gekoeld op zijn best! Niet alleen heerlijk om zo van te genieten, maar ook erg lekker bij charcuterie of zachte roomkazen.

Nu op dronk, te bewaren tot medio 2025.

€ 12,85 per fles
Beaujolais le Ronsay

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top