Mont Clou
Mont Clou
Mont Clou
Mont Clou

Spanje, Aragón

Mont Clou

Mont Clou

De Mont Clou wijnen worden gemaakt door de Deense broers David en Jonas Tofterup. Toen David vijftien jaar was verruilde het Deense gezin het stadje Esjburg voor de Spaanse Costa del Sol. Hier begon Davids interesse in de Spaanse cultuur, gastronomie en wijn. Na bij verschillende wijnhuizen ervaring opgedaan te hebben wilde David een eigen wijnhuis oprichten waar hij creatieve vrijheid zou hebben. 

De wijngaarden van David en Jonas liggen verspreid over verschillende wijngebieden. Het belangrijkste gebied waar de broers wijnmaken en waar hun wijnbedrijf gevestigd is, is Yecla. Deze gemeente ligt in het noordwesten van de regio Murcia, zo’n 70 kilometer ten westen van de kustplaats Alicante. Naast dat de broers wijngaarden bezitten in Yecla, maken zij tevens wijn in de noordoostelijke wijnregio Somontano. Letterlijk vertaalt betekent dit ‘onder de berg’. Deze wijnregio ligt namelijk aan de voet van de Spaanse Pyreneeën.

Kaart Mont Clou

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top