Martinborough Chardonnay
Martinborough Chardonnay
Martinborough Chardonnay 2022

Palliser Estate

Martinborough Chardonnay 2022

€ 19,95

Martinborough Chardonnay 2022

Producent
Palliser Estate
Soort wijn
Wit
Wijnland
Nieuw-Zeeland , Martinborough
Druivenras
Chardonnay
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 19,95

Prachtige Chardonnay uit Nieuw-Zeeland. Gemaakt in Martinborough. Dit relatief onbekende wijngebied ligt helemaal in het zuiden van het Noordereiland. Nog geen drie procent van alle Nieuw-Zeelandse wijnen wordt in deze kleine wijnregio geproduceerd.

De voor deze wijn gebruikte Chardonnay druiven zijn biologisch verbouwd bij Palliser Estate. Na de handmatige oogst zijn de druiven vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Vervolgens is de wijn nog ruim tien maanden gerijpt in kleine vaten van Frans eikenhout, deels nieuwe en deels oude vaten. Tijdens de rijping is de wijn in contact gebleven met de uitgegiste gistcellen. Dankzij deze klassieke “bâtonnage sur lie” heeft de wijn meer structuur gekregen.

Het is een op en top Chardonnay! Met een aangenaam aroma dat fraaie geuren bevat van boter, toast en rijp fruit. Hij is lekker vol en romig van smaak. Met voldoende frisheid, een fijne ziltigheid en een geurige finale. Perfect bij vis! Zoals in roomboter gebakken zeetong, krabpoot met huisgemaakte mayonaise of gegrilde langoustines.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2026.

€ 19,95 per fles
Martinborough Chardonnay

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top