10 Years Old Tawny
10 Years Old Tawny

Quinta da Romaneira

10 Years Old Tawny

€ 27,40

10 Years Old Tawny

Producent
Quinta da Romaneira
Soort wijn
Port
Wijnland
Portugal , Douro
Druivenras
Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 27,40

Op een kleine twee uur rijden van de bekende havenstad Porto, middenin de Douro vallei, ligt Quinta da Romaneira. Dit oude porthuis kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1757. Op de steile hellingen die langs de Douro rivier liggen staan de wijnranken aangeplant op een ondergrond die hoofdzakelijk uit schist bestaat.

De hier geoogste Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca and Tinta Barroca zijn na de oogst op traditionele wijze, dus met de blote voeten, gekneusd. Vervolgens is het druivensap vergist en gerijpt in grote houten vaten. 

Van vaten die een gemiddelde leeftijd van tien jaar hebben is deze verfijnde 10 Years Old Tawny port geblend. Dit is een taankleurige port die in zijn fraaie aroma geuren van noten, krenten, rozijnen en andere gedroogde vruchten heeft zitten. Hij heeft een geurige, volle en zachte smaak die eindigt met een lang en prettig aanhoudende finale.

Dit is een heerlijke port om zo te drinken. Ook is het uitstekende begeleider van oude kaas met mosterd, vijgen-notenbrood met Engelse kazen als Shropshire blue, Stilton of Cheddar of chocoladetaart met hazelnoten.

€ 27,40 per fles
10 Years Old Tawny

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top