Ultreia Godello
Ultreia Godello
Ultreia Godello
Ultreia Godello 2021

Raúl Pérez

Ultreia Godello 2021

€ 21,90

Ultreia Godello 2021

Producent
Raúl Pérez
Soort wijn
Wit
Wijnland
Spanje , Castillo Y León
Druivenras
Godello
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 21,90

Geurige witte wijn uit Bierzo. Dit kleine wijngebied ligt in Galicië, in het noordwesten van Spanje. Hij is gemaakt van het autochtone druivenras Godello. Deze druiven zijn verbouwd in de wijngaarden van Raúl Pérez, een van de beste wijnmakers van deze regio.

Na de handmatige oogst zijn de druiven vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Tijdens deze gisting heeft de natuur haar werk mogen doen, er zijn geen enzymen of sulfieten gebruikt. Na de gisting is de wijn nog enige maanden gerijpt in oude houten vaten. 

Het is een intens en complex geurende witte wijn. Met een fris aroma. Dit bevat fraaie geuren van rijp fruit, bloemen en bloesem. Met subtiele geuren van vers hooi en een vleugje honing. De droge smaak is lekker stevig en krachtig, bevat veel fruit, heeft een fijne mineraliteit en eindigt met een welhaast eindeloos lange finale. 

Deze schitterende witte wijn is culinair breed inzetbaar. Het is bijvoorbeeld een geweldige begeleider van Fruits de Mer, langoustines met zeekraal, een salade met halloumi of groene asperges met Parmezaanse kaas.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2026.

€ 21,90 per fles
Ultreia Godello

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top