Tenuta de Angelis
Tenuta de Angelis

Italië, Marken

Tenuta de Angelis

Tenuta de Angelis

Het 50 hectare tellende wijngoed Tenuta de Angelis ligt in Castel di Lama. Dit plaatsje in het midden van Italië ligt vlakbij de Adriatische Zee in de wijnregio Marken. Het is in de jaren'50 opgericht door de familie De Angelis. In de eerste jaren hielden zij zich alleen bezig met de teelt en verkochten zij de door hun geoogste druiven aan boeren in de omgeving. Met de komst van wijnmaker Quinto Fausti in 1985 veranderde echter alles. Deze gepassioneerde vakman startte met de productie van kwaliteitswijnen. In de loop der jaren veranderde Tenuta de Angelis succesvol van bulkleverancier van druiven tot gelauwerde producent van kwaliteitswijnen.

Nog steeds maakt Quinto Fausti fantastische wijnen op Tenuta de Angelis. Deze behoren tot de beste wijnen die in de DOC Rosso Piceno geproduceerd worden. Het zijn typische rode Italiaanse wijnen met veel authenticiteit, een toegankelijke smaak en een prettige prijs. Ook de witte Falerio is een authentieke, frisse witte huiswijn die zeer vriendelijk geprijsd is. En Quinto's paradepaardje, de Anghelos, scoort steevast minimaal twee glaasjes in de prestigieuze Gambero Rosso.

Kaart Tenuta de Angelis

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top