Offida Pecorino
Offida Pecorino
Offida Pecorino
Offida Pecorino
Offida Pecorino 2023

Tenuta de Angelis

Offida Pecorino 2023

€ 10,20

Offida Pecorino 2023

Producent
Tenuta de Angelis
Soort wijn
Wit
Wijnland
Italië , Marken
Druivenras
Pecorino
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 10,20

De afgelopen jaren is het oude druivenras Pecorino steeds populairder geworden. Net als de gelijknamige kaas is dit druivenras vernoemd naar schapen; oftewel Pecora op zijn Italiaans.

Van oudsher staan Pecorino wijnranken ten zuidoosten van Perugia aangeplant. En hoewel je op steeds meer plekken in Italië Pecorino tegenkomt, komt de beste kwaliteit nog steeds uit haar geboortestreek. Om precies te zijn komen de beste Pecorino wijnen uit Offida. De wijnen uit dit kleine dorpje hebben zelfs de DOCG status, de hoogste kwaliteitsstatus voor Italiaanse wijnen.

Tenuta de Angelis maakt een verleidelijke DOCG Offida Pecorino. Het is een krachtig geurende witte wijn die veel rijp wit fruit in zijn aroma heeft. De volle, ronde en sappige smaak heeft een fris aanhoudende afdronk.

Deze prachtige witte wijn past perfect bij gegrilde gamba's met knoflook, geroosterde kippenpootjes of pasta carbonara. Ook buiten de maaltijd om een fraaie witte wijn om van te genieten.

Nu op dronk, te bewaren tot begin 2026.

€ 10,20 per fles
Offida Pecorino

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top