Weissburgunder Buntstück
Weissburgunder Buntstück
Weissburgunder Buntstück
Weissburgunder Buntstück
Weissburgunder Buntstück 2022

Weingut Dr. Wehrheim

Weissburgunder Buntstück 2022

€ 15,40

Weissburgunder Buntstück 2022

Producent
Weingut Dr. Wehrheim
Soort wijn
Wit
Wijnland
Duitsland , Pfalz
Druivenras
Weissburgunder
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 15,40

Deze heerlijke witte wijn wordt gemaakt bij Weingut Dr. Wehrheim. Dit familiebedrijf ligt in het gehucht Birkweiler in de Duitse wijnstreek Pfalz. Wijnmaker Franz Wehrheim is de vierde generatie die Weingut Dr. Wehrheim runt. Voor deze wijn gebruikt Franz biologisch verbouwde Weissburgunder druiven. 

De wijnranken waar deze druiven aan groeien staan aangeplant op een ondergrond van Buntsandstein. Dit is een verweerde bodem van rode zandsteen die zo’n 250 miljoen jaar oud is. Aan deze bijzondere bodem dankt deze lekkere witte wijn zijn naam: Weissburgunder Buntstück. 

Na de handmatige oogst zijn de druiven ontsteeld en zachtjes geperst. Vervolgens zijn de druiven vergist en enkele maanden gerijpt in stalen tanks. Hierdoor heeft deze fraaie witte wijn een uitbundig aroma. Dit bevat veel geuren van rijpe perziken, abrikozen, nectarines en witte druiven. Hij is lekker levendig en fris van smaak. Bevat veel fruit, heeft voldoende vulling en eindigt met een prettige finale die lang en zacht blijft hangen.

Het is een heerlijke witte wijn om zo te drinken. Ook is het een ideale begeleider van een lichte groente curry, kip uit de oven of sliptongetjes met citroenboter.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot begin 2025.

€ 15,40 per fles
Weissburgunder Buntstück

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top