Hölle Spätburgunder
Hölle Spätburgunder
Hölle Spätburgunder
Hölle Spätburgunder 2020

Weingut Thorle

Hölle Spätburgunder 2020

€ 76,90

Hölle Spätburgunder 2020

Producent
Weingut Thorle
Soort wijn
Rood
Wijnland
Duitsland , Rheinhessen
Druivenras
Spätburgunder
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 76,90

In de Duitse wijnstreek Rheinhessen, niet ver van Mainz, ligt het dorpje Saulheim. Ten westen van Saulheim, op een hoogte van 150 tot 230 meter boven de zeespiegel, ligt de Hölle wijngaard. Een bijzondere wijngaard met een uniek microklimaat en arme bodem van klei- en kalksteen. Hij is beplant met oude Spätburgunder wijnranken die bijzonder smaakvolle en zeer geconcentreerde druiven opleveren.

Na de handmatige oogst zijn deze druiven gekneusd en ruim twintig dagen vergist in open kuipjes met de van nature op de druiventros aanwezige gistcellen. Hierna is de wijn twintig maanden gerijpt in grote houten vaten.

Het is een verfijnd geurende rode wijn. Met een delicaat en complex aroma. Dit bevat fraaie geuren van vers rood fruit, milde kruiden en fraai gedoseerd eikenhout. De elegante smaak is krachtig, levendig en fris. Met veel fruit, voldoende vulling en een lang aanhoudende afdronk.

Deze gastronomische Spätburgunder kan bij veel gerechten geschonken worden. Zoals tarbot met truffelsaus, hoevekip met champignonroomsaus, geroosterde kalfsentrecote of gegrilde groene asperges met Parmezaanse kaas.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2027.

€ 76,90 per fles
Hölle Spätburgunder

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top