Natural
Natural
Natural
Natural 2022

Weingut Thorle

Natural 2022

€ 25,20

Natural 2022

Producent
Weingut Thorle
Soort wijn
Wit
Wijnland
Duitsland , Rheinhessen
Druivenras
Grauburgunder
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 25,20

Puur natuur! Dat is deze zogenaamde orange of oranje wijn van Christoph en Johannes Thörle. Gemaakt van biologisch verbouwde Grauburgunder druiven. Deze druiven zijn meteen na de oogst ontsteeld en gekneusd. Vervolgens is het druivensap vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten, zonder toevoeging van enzymen of sulfieten.

Het bijzondere aan de vinificatie van oranje wijn is dat tijdens deze spontane vergisting het druivensap voor acht dagen weekt samen met de druivenschillen. Deze druivenschilletjes geven kleur-, geur- en smaakstoffen af. Dit geeft deze Grauburgunder meer kleur, geur en structuur. Na de vergisting is de wijn nog ruim tien maanden gerijpt in traditionele eikenhouten vaten waarna hij ongefiltererd is gebotteld.

Het resultaat is deze licht rood gekleurde wijn die een aangenaam aroma heeft. Dit bevat veel geuren van rijp fruit, bloesem en een vleugje kruiden. De spannende smaak is gort droog, bevat veel fruit, is lekker sappig, levendig en fris. De lange finale eindigt met pit. Een originele en geslaagde orange wine! 

Het is aanbevolen de wijn een half uur vooraf te decanteren en om hem niet te koud te serveren (rond de 15-17 graden).

€ 25,20 per fles
Natural

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top