Spätburgunder
Spätburgunder
Spätburgunder
Spätburgunder
Spätburgunder 2021

Weingut Thorle

Spätburgunder 2021

€ 16,20

Spätburgunder 2021

Producent
Weingut Thorle
Soort wijn
Rood
Wijnland
Duitsland , Rheinhessen
Druivenras
Spätburgunder
Wijnbouw
Traditioneel
Prijs per fles
€ 16,20

Smaakvolle Spätburgunder uit Duitsland. Afkomstig uit de vooruitstrevende wijnregio Rheinhessen. Gemaakt bij Weingut Thörle in Saulheim. Hier staan de Spätburgunder (Pinot Noir) wijnranken aangeplant op een ondergrond van kalksteen en löss. In de wijngaard wordt gewerkt met respect voor de natuur. Pas wanneer de druiven optimaal rijp zijn worden ze met de hand geoogst. Na een uitgebreide selectie worden alleen de allerbeste druiven gekneusd en vergist. Daarna wordt het druivensap nog ruim achttien maanden gerijpt in kleine eikenhouten vaten. 

Met als resultaat deze delicate rode wijn die prachtig helderrood van kleur is. Die verleidelijk geurt naar rijpe kersen en die daarnaast verfijnde aardse nuances in de neus heeft. Die mooi droog, geurig en fris van smaak is. En die een lange en plezierige finale heeft.

Deze lekkere wijn kan uitstekend licht gekoeld geschonken worden. Niet alleen heerlijk om zo te drinken, ook een fijne begeleider van een salade met spekjes, gevulde portobello's of verfijnd gevogelte.

Nu op dronk, tot begin 2026 te bewaren.
€ 16,20 per fles
Spätburgunder

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top