Casa da Passarella
Casa da Passarella
Casa da Passarella

Portugal, Dão

Casa da Passarella

Casa da Passarella

Ten zuidoosten van Porto, middenin de beroemde Portugese wijnstreek Dão, ligt Casa da Passarella. Dit in 1892 opgerichte wijngoed kent een rijke geschiedenis waarin het steeds wisselende eigenaren heeft gehad. Sinds 2007 is het in handen van Ricardo Cabral. Hij heeft dit vervallen wijngoed gerestaureerd en gemoderniseerd. Ook slaagde hij erin om de getalenteerde wijnmaker Paulo Nunes te contracteren. Samen voegen zij een nieuw hoofdstuk toe aan de rijke historie van dit beroemde wijngoed dat inmiddels tot de beste producenten van de regio wordt gerekend.

Het wijngoed Casa da Passarella is 60 hectare groot. Deze 60 hectare zijn verdeeld over zeven verschillende wijngaarden. Portugal staat bekend om de vele inheemse druiven. Het is daarom niet gek dat er bij Casa da Passarella meer dan twintig verschillende druivensoorten staan aangeplant. Het gebied wordt gekenmerkt door een rotsachtig heuvellandschap met bergen. Deze bergen zorgen voor een gematigd klimaat.

Kaart Casa da Passarella

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top