Luis Seabra Vinhos
Luis Seabra Vinhos
Luis Seabra Vinhos
Luis Seabra Vinhos

Portugal, Douro

Luis Seabra Vinhos

Luis Seabra Vinhos

In het noorden van Portugal, middenin de bekende wijnregio Douro, ligt het wijngoed van Luis Seabra. Luis is een voormalig universitair docent wijnbouwkunde die ruim tien jaar voor Port producent Dirk van der Niepoort heeft gewerkt. Logisch, want de Douro is de bakermat voor Port. De afgelopen jaren gaan steeds meer producenten niet-versterkte wijnen maken. Een van de trendsetters hierin is Luis Seabra die in 2013 begon met zijn Luis Seabra Vinhos.

De wijngaarden van Luis liggen in de Douro vallei. Dit gebied is Unesco werelderfgoed sinds 2001. Op de oevers langs de Douro rivier liggen steile hellingen waarop terrassen zijn aangelegd. Op deze terrassen staan de wijnranken aangeplant op een rotsachtige ondergrond van verschillende gesteenten als schist en graniet.

In de wijngaard en wijnkelder laat Luis de natuur haar werk doen. Dit alles om pure wijnen te maken waarin je alle moois van Douro proeft.

Kaart Luis Seabra Vinhos

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top