Deidesheimer Riesling
Deidesheimer Riesling
Deidesheimer Riesling
Deidesheimer Riesling 2021

Reichsrat Von Buhl

Deidesheimer Riesling 2021

€ 15,80

Deidesheimer Riesling 2021

Producent
Reichsrat Von Buhl
Soort wijn
Wit
Wijnland
Duitsland , Pfalz
Druivenras
Riesling
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 15,80

De Riesling druiven waar deze verrukkelijke witte wijn van gemaakt wordt zijn afkomstig uit Deidesheim. Net buiten dit pittoreske plaatsje liggen de Herrgottsacker en Kieselberg wijngaarden van Reichsrat Von Buhl, een van de beroemdste wijnproducenten van de Pfalz.

De druiven zijn biologisch verbouwd en met de hand geoogst. Meteen na de oogst zijn de druiven vergist in stalen tanks en vervolgens is de wijn nog ruim zes maanden in deze tanks gerijpt terwijl hij in contact bleef met de uitgegiste gistcellen.

Hierdoor heeft deze karaktervolle witte wijn een typisch Riesling aroma dat rijk, rijp en weelderig is. Bovendien bevat dit aangename aroma een subtiel vleugje goût de pétrole. De smaak is mooi vol en sappig. Bevat veel fruit, fijne zuren en eindigt met een geurige finale die lang en prettig blijft hangen.

Het is een ideale witte wijn om bij de maaltijd te schenken. Hij kan met veel gerechten gecombineerd worden. Zoals een huisgemaakte groentetaart of pikante gerechten als een Tabouleh met ras el hanout.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2026.

€ 15,80 per fles
Deidesheimer Riesling

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top