Ried Ganstreiberin Riesling
Ried Ganstreiberin Riesling
Ried Ganstreiberin Riesling 2019

Sepp Moser

Ried Ganstreiberin Riesling 2019

€ 27,20

Ried Ganstreiberin Riesling 2019

Producent
Sepp Moser
Soort wijn
Wit
Wijnland
Oostenrijk , Kremstal
Druivenras
Riesling
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 27,20

In het pittoreske plaatsje Rohrendorf, dat op een uur rijden ten westen van Wenen ligt, staat het prachtige atriumhuis van Weingut Sepp Moser. Achter dit huis ligt de Gebling heuvel waarop een kleine wijngaard ligt: de Ganstreiberin. Dit perceel is 0,6 hectare groot en heeft een hellingsgraad van maar liefst 50%. 

In de wijngaard, die in terrassen is aangelegd, staan oude Riesling wijnranken aangeplant. Deze worden biologisch-dynamisch bewerkt volgens de theorie van de Oostenrijkse filosoof Rudolf Steiner. Van de hier met de hand geoogste druiven wordt deze prachtige witte wijn gemaakt. De druiven zijn meteen na de oogst vergist met de van nature op de druiventros aanwezige gisten. Na deze spontane gisting is de wijn nog enkele maanden gerijpt in grote vaten van Oostenrijks eikenhout.

Hierdoor heeft deze rijpe en rijke Riesling een prachtig goudgele kleur. Hij heeft een intens en complex aroma en een krachtige, geconcentreerde smaak die veel finesse bevat en die eindigt met een lange finale.

Dit is een ideale witte wijn om bij de maaltijd te schenken! Het is bijvoorbeeld een perfecte begeleider van tonijn tataki, gebrande makreel, gebakken zeeduivel, gepocheerde zalm, gerookte eendenborst of gebraden kwartels.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2026.

€ 27,20 per fles
Ried Ganstreiberin Riesling

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top