Grüner Veltliner Gebling
Grüner Veltliner Gebling
Grüner Veltliner Gebling
Grüner Veltliner Gebling
Grüner Veltliner Gebling
Grüner Veltliner Gebling
Grüner Veltliner Gebling 2022

Sepp Moser

Grüner Veltliner Gebling 2022

€ 21,80

Grüner Veltliner Gebling 2022

Producent
Sepp Moser
Soort wijn
Wit
Wijnland
Oostenrijk , Kremstal
Druivenras
Gruner Veltliner
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 21,80

In de Oostenrijkse wijnregio Kremstal, een kleine 80 kilometer ten westen van Wenen, ligt Weingut Sepp Moser. De Grüner Veltliner druif is kenmerkend voor witte Oostenrijkse wijnen. Bij Sepp Moser staan de beste Grüner Veltliner wijnranken aangeplant op de Gebling wijngaard. Dit is één van de oudste wijngaarden van het domein. 

Deze wijngaard wordt biodynamisch bewerkt. Deze manier van werken gaat een stap verder dan biologische wijnbouw. De wijnboer moet bij deze theorie ook rekening houden met de stand van de sterren en hemellichamen als de zon en de maan. Deze kosmische krachten zijn van invloed op de kwaliteit van de druiven. 

De Gebling wijngaard is in terrassen aangelegd op een vrij steile heuvel die een arme ondergrond van löss heeft. Van de hier geoogste  Grüner Veltliner druiven wordt deze gastronomische witte wijn gemaakt.

Het is een aangenaam geurende witte wijn die veel rijp wit fruit, verse bloesem en een vleugje kruiden in de neus heeft zitten. Hij is mooi rijp, rijk en geconcentreerd van smaak. Met veel fruit en milde kruiden. En met een heerlijk frisse finale die lang blijft hangen. Erg lekker bij gepocheerde kabeljauw met kruiden, gebakken coquilles, een quinoa salade met groene kruiden of een ouderwetse schnitzel met frites.

Nu mooi op dronk, indien gewenst te bewaren tot medio 2027.

€ 21,80 per fles
Grüner Veltliner Gebling

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top