Grüner Veltliner Gebling
Grüner Veltliner Gebling
Grüner Veltliner Gebling
Grüner Veltliner Gebling 2018

Sepp Moser

Grüner Veltliner Gebling 2018

19,65

Grüner Veltliner Gebling 2018

Producent
Sepp Moser
Soort wijn
Wit
Wijnland
Oostenrijk , Kremstal
Druivenras
Gruner Veltliner
Wijnbouw
Biologisch
Prijs per fles
€ 19,65

De Grüner Veltliner druif is kenmerkend voor witte Oostenrijkse wijnen. Bij Sepp Moser staan de beste Grüner Veltliner wijnranken aangeplant op de Gebling wijngaard. Deze biodynamisch bewerkte wijngaard is in terrassen aangelegd op een vrij steile heuvel die een arme ondergrond heeft. Van de hier geoogste, zeer geconcentreerde Grüner Veltliner druiven wordt deze gastronomische witte wijn gemaakt.

Het is een subtiel geurende witte wijn die verleidelijk geurt naar rijp fruit. De droge en volle smaak is lekker sappig, heeft een fijne mineraliteit en eindigt met een prettig aanhoudende afdronk. 

Deze geweldige witte wijn is culinair breed inzetbaar. Niet alleen is het een mooie wijn om te schenken bij rijke visgerechten, ook is het een fraaie begeleider van pittige gerechten uit de Aziatische keuken.

Nu op dronk, indien gewenst te bewaren tot eind 2022.

€ 19,65 per fles
Grüner Veltliner Gebling

Bestellen

U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Elke bestelling vanaf € 75,- wordt in de Randstad met onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Alle andere bestellingen worden binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top