Monte del Fra
Monte del Fra
Monte del Fra
Monte del Fra

Italië, Veneto

Monte del Fra

Monte del Fra

Middenin de wijnregio Veneto, tussen het Gardameer en de historische stad Verona, ligt Monte del Frà. Dit gerenommeerde wijnhuis heeft zijn naam te danken aan een groep monniken van de Orde van de Heilige Maria van Scala di Verona die in 1492 actief waren in een voormalig klooster op dit landgoed. In 1958 kwam dit landgoed in handen van de familie Bonomo. Anno nu telt Monte del Frà bijna 200 hectare wijngaard. Deze wijngaarden liggen in een groot aantal bekende gebieden zoals Lugana, Custoza, Bardolino en Valpolicella. 

In het noorden grenzen de wijngaarden aan de voet van de Alpen en ten westen ligt het Gardameer. De combinatie van het meer en de Alpen zorgt voor een koele wind uit het noorden. Samen met de mineraalrijke bodems en de vele uren zonneschijn kunnen we spreken van een uiterst gunstig microklimaat. 

Van de hier geoogste druiven maakt de familie Bonomo met veel passie en vakmanschap schitterende wijnen die een meer dan uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben.

Kaart Monte del Fra

Wijnen van deze producent

Bestellen

Het minimale bestelbedrag is € 75,00. U kunt bij ons veilig online bestellen, zowel met als zonder account.

Betalen

U kunt online betalen via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • American Express
  • AfterPay

Bezorgen

Uw bestelling wordt gratis bezorgd. Binnen de Randstad wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd op de door u gekozen dag en tijdstip. Buiten de Randstad wordt uw bestelling binnen twee werkdagen via de pakketdienst geleverd.

Top